Chila

Hej! Sitter på bussen påväg mot skolan. Igen! 3:e och sista konserten börjar 19:00, och sen är det klart! Efter konserten ska jag och Ellen gå till Konsum och köpa saker till våran lunch imorgon på bussresan :D Så kul att åka till Liseberg!! Vi tänkte bara göra nå mackor, åsså har jag tagit med mig en drickyoghurt också ;) Middag äter vi inne på Liseberg.
Idag kom jag hem från skolan vid 13:30 och packade och så :) Sedan kl 15:00 gick jag och mamma till Ica för att möta en hund och dess ägare. Ägaren (en tjej , men jag kan inte namnet) hade sett min annons på blocket och ringde mamma. Hon har en Papillon/Chihuahua som är 3 år! Jättegullig!! Det tar typ 20 minuter att gå till henne från där jag bor, men jag kommer cykla dit så det går ju bra :) Hunden är helt underbar! Hon heter Chila och är som sagt 3 år. Hon älskar att sitta i korgen på cykeln och att åka bil. Och om vi ska ut på stranden (som vi kommer göra varje solig dag) så kunde vi ta med henne! Så det blir bra! Jag får bra lön också :D Så snart kanske man kan köpa lite kläder ;)

Asså gud vad mycket köer det är! Jag har kommit från Brommaplan till Nockebyhov på 10 min -.- Annars brukar det ta 3 min typ.. Kul!

Johnny English

Hej. Sitter på SO:n och ska snart kolla på Johnny English. Har aldrig sett den så vet inte om den är bra? Men tror det! ;)

Konsert

Hej sitter i bilen påväg hem. Har provat ladda ner blogg appen igen och ska se om det funkar nu! ;) Isf kommer jag blogga MYCKET mer!!
Idag hade jag morgonträning och sen vanlig skoldag. Har fått veta några betyg denna vecka och är verkligen nöjd!
Är det bara jag som håller på att dö av värmen? Verkligen jättevarmt! Men det gör ju inget! :)
Imorgon och på Lördag kommer det vara roligt! Imorgon har jag tre konserter som jag ska sjunga på. De är på skolan kl 11:00, 12:00 och 19:00. Men mellan 12:00 konserten och 19:00 konserten ska jag hem och gå med mamma för att möta en valp och ägaren. Jag har lagt ut en annons på blocket där det står att jag kan rasta hundar och sånt. Och två har skrivit till mig och den ena ska jag möta imr för att bestämma tider osv. Hunden är supersöt också! <3
På fredag kväll ska jag också åka till Ellen efter den sista konserten och sova över där med typ två andra :) För att på lördag ska vi till Liseberg!! :D Yey! Längtar skitmycket!

Men vi syns!

Björn Borg

Hej :) Har nyss kommit hem från stan. Där har jag varit med mami sen imorse :) Har köpt ett spel, en Björn Borg väska, en tröja på Hollister och ett par shorts. Lyckad dag! Mina skor och min klänning kom också idag (till skolavslutningen) :D Skitsnygga!! Asså det var helt fullt på Hollister!! Kön till kassan gick ända ut till ingången så vi när jag skulle ställa mig i kön så var vi tvungna att svänga för att annars började det pipa :p Haha åsså höll jag på att tappa bort min mobil också.. Tappade den på Din sko men de hade hittat den så jag fick tillbaks den ;) Men ha det gött

Bajs

Hej :) FÖRLÅT att jag inte har uppdaterat något på 1 vecka!! Asså har inte orkat osv. Men iaf idag har jag varit på skolan och chillat. Har inte gjort något speciellt så har inget annat att säga!

21:22

Hej. Sitter och tittar på tv. Längtar tills imorgon!! Det är ju min födelsedag :D Önskar mig pengar och smycken :) Men kommer inte få presenterna förrän på Lördag.. Men det gör inget! ;) Nu ska ni få lite bilder. Lite djur från cirkusen
Det här är klänningen jag köpt till skolavslutningen
Skorna jag köpt till skolavslutningen
Åt frozen yoghurt igår på stan :)

New shoeeees

Hej hej. Ligger i sängen och chattar med några kompisar. Är så jävla sur!! Åååh Jaja.. Har beställt nya skor och en ny klänning. Ni får se lite senare ;) Men nu ska jag gå. Hej

Light in the box

Hej :) Sitter på bussen påväg till.. Tror att ni kan lista ut var jag är påväg? Skriver ju nästan alltid "sitter på bussen påväg hem/till skolan. Så aa. Men idag är det en lång skoldag! Börjar 08:20 och slutar 15:20. Men efter skolan så ska jag, Ellen, Emma och kanske några andra åka in till stan och kolla skolavslutningskläder :) Jag kanske redan har hittat mina kläder men kanske hittar ämna snyggare idag ;) De jag har hittat hittills är online och jag har inte köpt dem än.. Men efter stan så ska jag bestämma om jag ska beställa dem! Ikväll kommer ju min pappa hem från München så det blir perfekt! Kan lägga upp bilder på dem jag hittade i ett annat inlägg! ;)

Cirkus i Stenhamra?

Hej. Sitter och väntar på att bilden ska börja så att jag sen kan sluta.. Jag har gjort klart allt så jag får sluta :D Har nyss varit till Konsum och till cirkusen som ska vara i Shenhamra. Fotade lite djur och sånt ;) Lägger ut dem när jag har laddat över dem till datorn!

Morsning

Hej! Sitter i bilen påväg till skolan. Det kännas som om jag skriver "sitter i bilen/bussen och är påväg till skolan/hemmåt. Skriver det ganska ofta? Men aja. Den här veckan har vi önskevecka och då får eleverna rösta om vilken mat vi ska äta hela veckan. Och på fredag, då jag fyller år, så är det pannkakor (eller plättar på norrlänska), jordgubbsylt och glass :D Ska bli fett gott!! När jag kommer hem från skolan så blir det att byta om direkt och sen åka på träning. Efter måste jag hem och duscha, äta osv.. Och sen PLUGGA!! Jag har en biologigrej som måste in på fredag och jag har knappt börjat.. Den ska vara på 4 A4 sidor D: Men måste hinna!

Loka

hej hej :) Sitter hemma och kollar på Snooki & JWoww! Älskar det programmet!! :D Så jävla roligt ;) Igår var jag på Sm i gymnastik. Det var i Åkeshovshallen där jag tränar. Så gick dit och kollade med några gympakompisar :) Men snart ska jag gå ut i det fina vädret och sen vet jag inte? Tänkte gå till typ Ica eller Coop och köpa någon ny Loka :)

frågor

Hej. Tänkte svara på några frågor så ni får känna mig lite bättre ;) 1. Vad heter du? Linn Norman 2. Hur gammal är du? Snart 14 år :D 3. Vart bor du? Sthlm 4. Hårfärg? Brunett 5. Ögonfärg? Typ gröna/gråa/liiite blåa 6. Hur lång är du? 145 cm... -.- 7. Kär? Kanske.. 8. Singel eller upptagen? Singel 9. Hur många har du kysst? Hahaha jag vet inte :p 10. När och vem kysste du senast? Hemligt 11. Har du hånglat med någon av samma kön? Haha neej! 12. När hade du senast sex och med vem? Igår, med din mamma 13. Hur långt är ditt längsta förhållande? vet inte?! 14. Dumpat någon? Ja 15. Blivit dumpad? Ja 16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Snälla och roliga. Inte såna som spelar coola och inte är det! 17. Vad har du för mobil? Iphone 4 18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Jag skulle shoppa och åka utomlands med familjen 19. Favoritland/länder? Usa, Turkland, Japan 20. Favoritfärg? Blå, rosa 21. Film? Många 22. Bok? The Carrie Diaries som jag läser nu :p 23. Killar eller tjejer? Som jag skulle kunna vara tillsammans med? Killar!! 24. Vad gillar du mest med dig själv? Att jag kan sjunga 25. Vad gillar du minst med dig själv? Att jag är kort (men samtidigt gillar jag det eftersom att det är bra om man är kort i artistisk gymnastik) 26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - Zandra och Cassandra <3 27. En person du älskar - Min mamma 28. En person du hatar - Finna MÅNGA!! 29. Ut och festa eller myskväll? Myskväll! 30. Saknar du någon just nu? Min morfar som har gått bort.. :'( Och många fler! <3 31. Vad är det bästa som hänt dig? Finns många bra saker! Tex. Justin Bieber konserten, att jag har träffat underbara kompisar och att jag kan åka ner till Luleå ibland! 32. Beroende av något? Gymnastik, sång och mina beestisar 33. Ditt livs största misstag? Finns många misstag jag har gjort 34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Zandra <3 Love you to the moon and back! <3 Eller min mamma/pappa :p 35. Har du några tatueringar? nope 36. Piercingar? In tha öra 37. Vem är mest lik dig? Vet inte? Min lillasyrra Tilda kanske? 38. Har du någon förebild? Många sångerskor och gymnaster! + mina föräldrar 39. Vad ska du göra idag? Lägga mig i sängen och kolla på film :) 40. Vad är det värsta du vet? MYCKET 41. Vad är det bästa du vet? MYCKET 42. Vad åt du senast? Chokladdoppade jordgubbar och bananer <3 ^^ 43. Vad vill du ha just nu? Min morfar <3 44. Vad köpte du senast? Öhh.. Frukt :p 45. Vem är din favorit kändis? många 46. Vilken är din favoritställning? Jo men du vet, kan inte bestämma mig.. ;D 47. Tränar du? Yeesss gymnastik!! :D <3 48. När går du och lägger dig? Helger mellan 23-2. Vardagar vid 22-23 49. Vad är klockan nu? 20:22 50. Är du nöjd med ditt liv? Ja typ :)

VARMT!!

Hej sitter inne och försöker lära mig the cup song (call your girlfriend). Går sådär.. Men kan hur man ska klappa iaf ;)
Har varit på en 4-h gård i nån timme och sen åkte vi hem. Ska städa lite och flytta min garderob! Eftersom att min storasyster Julia har flyttat hemifrån så ska vi ta bort hennes garderob. Eller jag ska flytta alla mina kläder till hennes och Mattis ska ta min, Tilda ska ta Mattis osv.. Men aa så så är det :) Ikv så ska vi prova på chokladfondy. Ska bli gött!! ;D Haha

Juste!

Hej hej :) Har nyss ätit frukost. Nu ska jag klä på mig och sen vänta på att mamma blir klar så att vi kan åka mot skolan ;) Men JUSTE! Jag måste ju smaka cake popsen ;D Jag säger sen om dem var goda eller inte!

cake pops

Hej svejs. Har haft fullt upp idag så har inte haft tid att uppdatera på bloggen! Men idag har jag tränat från 12-16 och sen när jag kom hem så gick jag å duscha och sen åt jag middag :) Efter middagen gjorde jag cake pops. Det är sockerkaka blandat med frosting som man rullar till bollar och doppar i choklad, åsså lite strössel på det ;) Det är en klubbpinne också som bollen sitter på! Men satte de nyss i kylskåpet så jag hinner inte smaka idag.. Egentligen så hade jag inte tänkt baka idag men kommer ha en middag hemma hos mig helgen efter att jag fyllt år. Med några klasskompisar och då ska vi äta förrätt, varmrätt och efterrätt ;) Så tänkte kanske ha cake pops som efterrätt men vet inte, tror inte det.. Jag vet en annan JÄTTEGOD grej som jag ska göra istället ;) Men om cake popsen blir JÄTTE JÄTTE JÄTTEGODA så kanke jag gör dem iaf.. Vi får se! Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen.. Skola imorgon så upp tidigt! Ps. Bilden är inte cake popsen som jag har gjort! Haha, mina blev mycket mer failade! Kan visa dem imorgon! ;)

American pancakes

hellooo. Har nyss varit å handlat. Köpte lite saker till Amerikanska pannkakor :D Tänkte prova göra såna. Har aldrig gjort det men hoppas att dem blir goda! När jag skulle köpa lönnsirap så fanns det en liten burk som kostade 70 och en 1 liters flaska som kostade 35.. Jag kommer ju bara använda några teskedar men tog ändå den stora flaskan för att den var billigare :p

"rubrik"

Hej kom inte på någon rubrik så det fick bli "rubrik" ^^ Men nu ska jag byta om och sen dra till träningen! ;)

Julias stjärnskott

Hej :) Sitter hemma och söker till massa sångtävlingar. Eller söker och söker.. Kollar när man kan senast söka till dem :p Men snart blir det väl att klä på sig och gå till träningen! Skönt att det är fredag idag! Idag på lunchen så smsade mamma mig och frågade om jag kunde komma till parkeringen om 20 min. Och vart typ skraj om något hade hänt eller nått! Men när jag kom dit så visade hon mig en så sjukt söt hundvalp och blev typ kääär <3 Mamma säger att vi kanske ska skaffa en hund när de som hade hundvalpen får en till, för de föder upp såna :D Så längtar dit!

Seg..

Hellu :) Sitter på bussen. En kille som jag har spelat med ringde just! Han heter Torgny ^^ Men iaf, jag bad han ringa sen för att jag orkar inte sitta och prata typ jättehögt i bussen.. Har är gammal så han hör ju inte så bra! ;) Så ska prata med han då jag kommer hem. Men hemma blir det väl att äta lite mellis eller middag senare, och sen åka till träning :) Måste läsa klart en bok i svenskan för att jag ska redovisa den sen om 3 veckor och vi börjar att skriva v.20 så måste ha läsk klart den tills då.. Men vet inte om jag hinner för att den är jättetjock och har knappt kommit till halva -.- Den heter iaf "the Carrie diaries" eller nått sånt. Den är faktiskt bra! Har inte sett sex and the city men boken är bra :)

Morgonträning

Hej! Är påväg hem från morgonträningen. Det var svinvarmt! Men nu är jag ute så det är bättre nu! ;) Ska hem och ta en frukt sen till skolan och ha gympa..

Gröna Lund

Hej hej! Sitter på spårvagnen nu med Elin, Maddie och Matilda. Haha! Såg en jätterolig gubba som *******. HAHHAHA lägger upp när jag kommer hem ;)

Insane

Står i kön till Insane :) Vi fick stå i kö för att få entrébiljetter och åkband i 1 timme och 20 min.. KUL! Nej.. Men har iaf hunnit åka Vilda musen, Jetline och Twister :D Sen efter Insane ska vi gå och äta.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!