Tjå

Hej hej. Sitter i soffan och chillar :) Har nyss ätit pastasallad med kycklingspett :D Sjukt gott! Sen går man väl ut elr nå?!

temadag

Tjo bro. Sitter hemma och har nyss kommit hem från skolan! Idag hade vi temadag och vi har gjort plancher i apanskan, tyskan och franskan. Fast jag har ju spanska så jag gjorde en plansch i spanskan! ;) Åsså har vi gjort spansk, tysk och fransk mat. Gott! Och slutade 14:00 så kom hem tidigt. Ikväll så kommer kanske familjen Rumbutis (Adina, Julia, David, Sara och Sigge) :) Också kommer Rebecca och Veronica sen <3 Men ni kan ju gå in och göra min tid här lite roligare genom att fråga lite frågor! ;)
 
http://ask.fm/Limpizen

Åååh!

Heeeej!! :D Är jätteglad just nu! Fick nyss en MacBook pro!!!!! Eller fick och fick.. Betalade ungefär halva själv men ändå! :DD Men nu ska jag gå och utforska in nya MacBook ;) Hejdåååå

Tävlingsdag

Hej :) Sitter och kollar på Breaking Dawn del 2. Har kommit hem från tävlingen och det har gått jättebra! Det kommer ut några filmer sen som jag kan länka! Kom inte på pallen men är än då jättenöjd över det jag gjort! Imr skola.. BLÄ! Men snart tacos så det muntrar upp kvällen lite :D

neeew :D

Hej! Sitter hemma och har nyss fixat naglarna! ;) Blev jättenöjd! Eftersom att det är tävling imorgon så gjorde jag tävlingsinspirerade naglar. Idag har jag varit i en park och suttit där :) Skönt! Och ikväll blir det tidig kväll så jag orkar upp till träningen imorgon! Men har typ ganska mycket träningsvärk så hoppas att den går över till imorgon!! D:

ut nu då!

Hej! Hade skitkul igår och är lite trött nu eftersom att jag somnade ganska sent! .. Men Justin var fantastisk och nästa gång ska jag ha golden circle eller meet and greet ;)
Är hemma från skolan för att jag vill inte vara helt död idag på träningen! Måste vara fullt konsentrerad och träna så att det går bra sen på tävlingen på söndag. Men ska till Vällingby och lämna in en sak och sen hem igen och hitta på nå! :)

10 timmar!!

HEEEEJ :D Nu är det bara 10 timmar kvar!!! WIEEEE!! Adina ska gå med mig, Robecca och Veronica ist för mamma ;)

Fan vad kul! :D

Hej hej :) Ska snart hoppa in i duschen och sen äta sushiii till lunch :) Sen ska jag börja fixa mig och åka till Emma :D Längtar! Är det någon som vet nån bra kött restaurang? Ska åka till en på onsdag innan konserten men vet inte vilken!.. Nä, nu ska jag gå och duscha! Syns ;)

Fucking liar

Hej sitter på bussen nu och märkte nyss att det är samma buss som jag åkte till skolan med :p Påväg till skolan så åt jag ett äpple och då lade jag äpplemärket (som typ alltid finns på äpplen) på golvet dubbelvikt. Och här ligger det :D Känns lite roligt ;)
När jag kommer hem så ska jag äta middag. Vet, tidig middag men annars får jag håll på uppvärmningen.. Men efter det så ska jag nog vila lite och sen träning :) Kan inte fatta att det är mindre än 1 vecka kvar tills Justin Biebers konsert!! <3
Igår hade jag det jätteroligt efter skolan. Jag for till stan med mamma och vi shoppade lite på Hollister :) Jag fick en vit munkjacka och mamma köpte lite presenter till mig ;D Åsså köpte jag en jeans-jacka och ett linne. Egentligen skulle vi in till stan för att hitta en vårjacka till mig, men men.. Efter det for vi till Jensen's beefhouse. Supergott! Haha killen som visade oss till bordet måste ha trott att jag var typ 10 för att han tog fram en barnmeny :p Men jag bara hängde med, kostar ju MYCKET mindre på barnmenyerna så det räckte för mig ;)

Tack för hjälpen

Tjo :) Sitter på syslöjden och försöker bli klar med mitt 1:a arbete :p Haha! Men tack för hjälpen Simon att vända på min neccessär eftersom att jag typ inte har en så stor hjärna! ;)

Buuuhuuuu

Fick tyvärr inte några GC biljetter :( Men har ju ändå jättebra sittplatser! ;) Min kompis fick 4!! Orättvist! Men är glad att jag får gå på konserten eftersom att det är många som inte har några biljetter!
Men sitter på bussen. När jag kommer hem ska jag äta och sen till träning :)

5 min!

Nu är det bara 5 min kvar tills biljetterna släpps!! HOPPAS JAG FÅR <3 Och om jag får så ska jag ju sälja mina gamla och det är 3 sittplatser ;)

OMG!!

Tjo. Är påväg till skolan, första lektionen är musik och ska ha musikprov.. Men vet ni vad som händer kl 12? :D Mer Justin Bieber biljetter säljs!! Pappa ska försöka få tag på Golden Circle, men det är ju inte så säkert att vi får dem! Men man kan ju försöka! Isf så ska vi sälja våra gamla :)

Cover

Hej sitter hemma och äter mellanmål :) Tänkte på att börja göra covers av låtar?! Vad tycker ni? ;) Och har ganska tråkigt nu så gå gärna in på min Ask och fråga lite!

http://ask.fm/Limpizen

Klagande

Hej :) Sitter hemma och chillar. Har ätit plättar (pannkakor på sthlmska) och fikat. Really goooood ;) Ska väl snart gå och lägger mig.. Har sovmorgon imorgon men går och ser på film i sängen! :)

Akut

Hej fick tandläkartid idag så åker till tandläkaren sen. Idag kommer min farmor och farfar :D De ska vara här i Sthlm i typ 1 vecka. De kommer från lilla Kalix ^^ Jag hoppas att de inte tror att de kommer få semester när de kommer hit! haha, de kommer få mycket att göra! Städa, baka, laga mat.. Stackarna!

Ny dräkt

Hej :) Går till träningen. Ska träna i min nyaste dräkt ;) Har haft den 1 morgonträning med inte nå mer. Och ska bli skönt att träna igen!!

Sexkunskap

Hej. Sitter på bussen nu. Det blir inte nå träning när jag kommer hem. Eller asså vi börjar ju i en baskethall och sen går vi över till gymnastikhallen! ;) Men måste plugga till proven vi har så skippar bollhallstränigen :) Vi har prov i sexkunskap och musik.. Och har knappt pluggat eftersom att jag glömde sakerna i skolan över lovet så..

PPL S03E11

Helluuu. Ligger i soffan och tittar på Pretty little liars :) Har ätit våfflor till lunch <3 Har inte gjort så mycket mer idag? Igår kväll åt vi iallafall entrecote, hemgjorda friterade pommes, någon sås och en jättegod sallad :D Super duper gott!
Juste, bilderna från lammen igår kommer nu :)

cupcakes med NUTELLA!! <3

Hej :) Har nyss varit å handlat lite på Ica. Jag och Tilda ska baka cupcakes med vanlig philadelphia frosting och nutella! Kommer bli sååå gott!! ;) Vi har också hunnit med att åka till en 4-h gård. Lammen där var jätte söta <3 Lägger upp bilder sen :)
 

Semifinal!!!

Hej :) har nyss kommit hem med tåget och ska snart åka iväg igen måt Gävla ;) Där har jag soundcheck och sen ikväll tävling! Hoppas på det bästa <3 Men alla där är så sjuuuukt bra! Men ska åka iväg till tåget nu, hejdå!

Luleåååå

Heeej! Sitter på Max i Luleå med bästa Zandra :D Anledningen till att jag inte skrev att jag skulle hit var att jag skulle överraska Zandra! Och det var det som var överraskningen ;) Men iaf, ikväll ska vi gå på bio och sen vet jag inte.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!