..

Haha, kom just på att det var astråkigt att blogga! Så hejjdå!! :p

Demo gymnast

Hejj hejj. Sitter i "tåget" och chillar lite :p Mamma vill att jag ska vara "demo gymnast" på gympan som hon ska ha ;) Jag ska alltså visa några saker och sånt. Kul! Men vet inte om jag kan skippa lektionerna .. Så kanske inte blir av :( Men vi får se! :) Hörs sen!

Matilda på bilden så ni vet! <3

Tjolahopp!

Haha, snyggt! ;) Nä, men hade ganska fullt upp igår så kunde inte uppdatera. Men nu sitter jag iaf hemma och väntar på att mamma ska bli klar så vi kan åka till skolan. Hon jobbar på skolan bredvid min skola, så jag får skjuts :) Efter skolan har jag träning, direkt! Slutar 15:10 på skolan och börjar 16:00 på träningen .. Åsså tar det 50 min från skolan till träningshallen :/ Så kmr sent :( Men hoppas ni får ha en bra dag! Ses :)

Här är två bilder från träningen igår! Det gjorde faktiskt inte så ont! :p

Odenplan

Hejj! Stannade och åt lunch hos de också så jag var där lite längre ;) Men nu sitter jag iaf på bussen mot Odenplan, påväg hem :) Ses sen.

Drar till stan

Åker till stan med pappa och hämtar Tilda och Ronja. (mina två lillasystrar) De är hos en kompis inne i stan så åker väl dit då ;) Har ju inte nå bättre för mig ändå så :) Det här är mina två lillasystrar på en tävling <3 Tilda är 8 år och Ronja 6 år http://youtu.be/BL-I6uVT998 http://youtu.be/xp-xAUYuYOg

Börjar igen :)

Hellu ;) Hade tänkt börja blogga igen :p haha, vet att jag typ börjar och slutar hela tiden, men ska försöka blogga mycket nu!
Men aa, ligger hemma i sängen just nu. Ska inte göra så mkt idag .. Har ingen träning, men kanske hittar på nå iaf :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!