Norrlänning med mos

Hej. Sitter i bilen nu on my way to Bydalen :) Kommer att ta 7 timmar att köra dit men får stå ut! Förlåt för seg uppdatering men.. Ni får bilder när jag kommer tillbaka hem ;) Och jag kommer inte att uppdatera så mycket under den här veckan! Eftersom att jag kommer vara i backarna hela dagarna :D Men någon uppdatering lite då och då :)

Ghost whisperer

Hej :) Tittar på Ghost Whisperer här hemma med Mattis. Jag, Julia och Mattis har gjort racklettgrill som vi ska äta till middag! :D Hörs imorgon!

tsuka

 
Coolt va? Det här är förresten där jag tränar ;) Kan lägga upp en längre video sen :)

damp dator -.-

Hej. Sitter hemma och har nyss ätit lunch :) Har ingen träning idag så är ledig. Vad ska man hitta på då? Vi får se sen ;) Asså gud vad jag är trött på den här datorn! Den håller på å segar och det står typ Skype Click to Call has crashed? Fattar inte. Får vänta tills pappa kommer hem så han får hjälpa mig :)

Reserv

Blev iallafall reserv :) Själv så tyckte jag att jag var bättre än några som gick vidare.. Inte för att vara ego typ men tyckte faktiskt det :p

Klart!

Hej. Sitter vid scenen och väntar på att 2:a rundan ska börja :) Gick asbra för mig! :D Nu hoppas vi att jag och Tilda går vidare ;)

Church street saloon

Hej hej :) Har nyss varit och ätit på Church Street Saloon och käkat middag. Så himla kul! Man får kasta jordnötter på golvet och "cheriffen" kasta typ ut oss :p Alltså på skoj! ;) Rekommenderar verkligen stället!!!! Jättegod mat och VÄRLDENS GODASTE VITLÖKSBRÖD!! <3

Fördjupning

Hej :) Sitter i bastun och byter om efter idrotten. Har fördjupning nu och efter drar jag till Gävle ;)

Hemma

Hej. Är hemma från skolan idag för att jag hade ont i huvudet och jag är jättetrött och förkyld! Men det har blivit bättre nu :) Kul att jag har stukat en tå också.. :p

Naaaaaj

Hej. Sitter på bussen nu :) Så himla kallt ute! Mina händer och fötter är typ is :( Men måste vara social nu och sluta sitta vid mobilen hela tiden ;) Syns!

05:20

Oops.. Emma vaknade 05:20 och väckte mig och Ellen! Vi skulle egentligen ha vaknat 04:45 :p Men det gick bra ändå! Vi är framme nu där bussarna ska hämta oss ;)

Sångcoach

Hej :) Är på väg till en sångcoach nu i Gävle! Blir lite stressigt ikväll för att det tar 2 timmar att åka till Gävle eller från Gävle hem. Och jag ska ju till Emma som bor på Ekerö.. Vi borde ju gå och lägga oss tidigt ikv för att bussen till Romme går kl 06:00 imr! Men lite stress klarar man ju!

Torkare..

Hej. Är torkare i matsalen.. Ska vara det i 2 timmar! JÄTTEKUL!

"Rubrik"

Tjoo, ska snart börja träna! De andra säger att vi ska köra jättemycket styrka.. Men det är ju bra :)

Buss..

Hej hej. Hann inte uppdatera imorse och vi har inget internet på skolan så..
Men nu sitter jag på bussen och är snart hemma. Ska på träning sen :) Haha, när jag kom till skolan så alla bah WOW!! De blev typ rädda :p Men nu har de typ vänjt sig ;)

Ghost whisperer

Har kommit hem från träningen och ätit lite mellis. Sitter och ser på Ghost whisperer och det är sååå bra! Men ska nog fixa naglarna snart ;)

Träning

Hej och godmorgon :) Sitter och äter och ska snart börja gå till träningen. Tränar från 12-16 idag :) Sa åt mamma igår att jag skulle baka når jag kom hem så vi får se.. Hon vill så gärna smaka cupcakesen ;) Men måste göra mig klar nu! Hej. Och sry för kvallan på bilden.. Men det här är hårfärgen ;)

En riktig jävla schlager

Har tyvärr inte hunnit blogga idag.. Sry for that! Men efter att Veronica,Jonna och Rebecca hade åkt hem satt jag vid datorn. Sen ät vi pizza och såg på melodifestivalen :) Åsså passade jag på att färga håret ;) Ni får se bilder imorgon! Blev jätte nöjd :D

Scones

Hej. Vi sitter i soffan och ser på Scooby doo och ska snart gå upp och äta frukost! :) Vi ska äta scones :D

Forrest gump

Sitter i sängen med Rebecca, Veronica och Jonna :) Vi kollar på Forrest Gump! Den är jättebra!! Kolla på den ;)

Cupcake bak

Hej. Har bakat klart nu så nu ska ni få se hur de ser ut! Men tänkte göra en "hur du gör cupcakes" lektion också ;) Det här receptet räcker till ungefär 9 cupcakes, beroende på storlek. Ugnen ska vara på 175 grader Det här behöver du för själva muffinsen
Det här är för frostingen
Det här är det jag pyntade med
Det här är "verktygen" du behöver
1. Häll 1 3/4 dl mjöl, 1/2 tsk bikarbonat och 1 krm salt i en skål och rör om
2. Sätt 1 dl strösocker och 100 g smör i en annan större skål. Vispa med en elvisp
3. Knäck det första ägget och vispa sedan med en elvisp
4. Knäck i det andra ägget och vispa
5. Häll i mjölblandningen sakta samtidigt som du vispar
6. Häll i smeten i formarna till 2/3 och sätt i ugnen i 10-12 min.
7. Gör sedan frostingen genom att vispa 5 dl florsocker med 50 g smör med en elvisp. Häll sedan i 250 g philadelfia-ost. Vispa. Man kan byta ut philadelfia.osten mot t.ex. Nutella eller kakao.
8. Sen är det bara att dekorera! :D
Som ni ser så tycker min syrra att de är VÄLDIGT goda! ;)

Klädvisning

Hemma nu :) Här är kläderna jag köpte ;)

Shopping!

YES! Köpte två tröjor men det tog ett tag innan jag kom in i en provhytt ;) Som tur var så öppnade de "killarnas" provrum så då gick det snabbare :) Ni får se vad jag köpte när jag kommer hem!

Kö..

Haha, asså jag trodde ju att det skulle vara mindre kö på Hollister nu när det är en vanlig vardag. Men det är det ju inte! Asså det är ju MYCKET mindre folk i butiken men inte i kön in till provrummen.. Aja får väll stå ut med att vänta :/

Stan och sen bak

Hej :) Har nyss ätit frukost och ska snart åka till stan. Eftersom att det är en vardag så är de flesta på skolan/jobbet, så tänkte passa på att gå på Hollister och kolla på rean ;) Sen åker jag hem och bakar cupcakes. Ska bli gott! Men tänkte ge er en liten bildbomb så ni har något att titta på :p
Det här är mina två lillasystrar vid vårat förra hus
Haha den här är faktiskt rolig!
Det här var på en gymnastiktävling som heter Mälarcupen
Vårat fina pepparkakshus :)
På julafton!! :D
Köpte en ny klänning i Danmark för 900 kr ;) Eller egentligen kostade den 1800 men det var en utgående modell så den var på rea. Superbilligt!
Bakade regnbågscupcakes för några veckor sedan.
Min kompis hund. Sååå sööööööt <3
Hehehe.. Bakade cupcakes med min lillasyster Ronja :)
Naww. Min gamla klass <3 Har gått med dem från 6:års till halva 6:an <3 (Sen flyttade jag) Haha, det där var typ i 1:an :p
Jag har Justin Bieber biljetter!!! :o :D JAAAA!! Haha, aa men ska gå med mina kompisar Rebecca och Veronica :)
Jaha.. Det här är ju då mina kompisar Fanny (längst till höger), Rebecca (längst upp), Lykke (mitten) och Veronica till vänster :p
Här är hela min gympagrupp i Riga. Vi var där på träningsläger :)
Haha, här är jag i Riga. Står mitt i tågrälsen :p
Åhh <3 Här är jag och min häst Pontus <3 Fast vi kallar honom Påwl ;)
Aoop. Och här är mina nya skor :p Det var slutet på bildbomben men uppdaterar mer sen ;) Hejdå!

Cheerios och chokladbollar

Hej. Kom nyss hem från träningen och sitter nu och äter lite cheerios och chokladbollar :D Haha, kanske inte det bästa att äta efter träningen..
Imorgon är jag ledig! :D Skönt! Men då ska jag bara chilla heeela dagen och sen träna kl 17:30 :) Och efter träningen ska Rebecka, Veronica och Jonna komma och sova över!! :D Ska bli fett kul!
Men nu ska jag fortsätta tjocka mig med cheerios och chokladbollar ;) vi syns!

Bilder

Hejj :) Kom på att Emma hade tagit bilder igår så kan ju lika gärna lägga upp några! :) Tänkte kanske baka imorgon så då får ni nog lite bilder! ;)

Slutat!!

Sitter på bussen nu på väg hemmåt :) Våran lärare trodde att det var 12:00 alla slutade men det var ju 12:30 :p Så vi slutade tidigare. Men ingen klagade ju på det så..
Men iaf, när jag kmr hem tänkte jag äta mellis och sätta mig vid tv:n ;) Har träning sen så måste ladda lite! Hörs sen <3

Valentines day <3

Hejj! Sitter i sängen och tittar på tv. Haha socialt.. Nä men har sovmorgon och börjar 09:50 så det finns inte så mkt att göra ;) Men ska börja klä på mig och fixa så drar jag sen :)
Idag är det alla hjärtans dag!! Är tyvärr forever alone idag men men.. Sånt är livet! :( Hoppas ni får ha en bra dag idag då :) hej svejs

PAAAALT!! <3

OMG!! Mamma har gjort palt som vi ska äta till middag och jag är sååå glad! :D Om ni inte vet ad det är så kolla upp på Google ;) Men aa iaf så sitter jag nu då på bussen på väg hem :) Haha, Ellen följde med mig till bussen åsså typ var vi tvungna att springa! Och jag har högklackade skor så det fick ju sådär.. Men jaja, han med bussen iaf! :) Fett chill att vi här slutat 12:30 varje dag för att vi har "utvecklingssamtal vecka". Plus att vi är helt lediga på fredag! :D Så på Fredag blir det kanske att åka in till stan till Hollister på rean och köpa sig lite kläder, då det förhoppningsvis inte är så fullt! ;) Men syns sen! <3

Cupcakes hos Emma

Men tjoo brooooos :) Haha vet att jag har typ börjat och slutat blogga men ska verkligen försöka nu! Men iaf, sitter hos Emma och käkar cupcakes med Ellen <3 Och Emma såklart då. Sen ska vi nog bara chilla lite ;) Uppdaterar mer sen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!