Hundrastare

Hej. Sitter hemma och svarar på mail/sms om hundrastning. Har fått 3 till som vill att jag ska rasta deras hundar! :D Kul, men måste prioritera de som bor närmast. Men det går väl bra! Chila sitter här bredvid mig och kollar så att jag inte skriver något fel! ;) Haha

Skolavslutniiiing

Hej :) Sitter på bussen. Äntligen skolavslutning!! Åsså ska Chila (hunden jag går ut med) följa med :D
Igår kom min mormor och moster hem till oss. Så jag fick mina presenter från moster :DD Jag fick 4 Victorias Secret body splash, 1 strawberry and champagne hand and body cream, 1 sweet and flirty hand and body cream, 1 soft and dreamy sparkling body mist. Och en choklad desserts bok :) Så det var fett najs! 7 saker från VS ;) Haha! Lägger upp bilder sen från datorn!
Men iaf, efter skolavslutningen ska hela familjen+mormor och moster åka till Kungsträdgården och äta lunch och frozen yoghurt. Mmmm.. :D

Strandeeen

Hej :) Ligger på stranden med familjen och njuter av det härliga vädret! Har med mig Chila för att Johanna (ägaren) jobbar idag. Det är så kul att ha ned en hund!! :D Sen har jag träning så då åker jag hem och byter om innan.

1000 grader!!

Hej! Ligger ute i solen och solar. Det är typ 1000 grader!! Skönt men lite jobbigt! Jag har egentligen träning idag från 12-16 men eftersom att jag somnade 03:30 inatt så orkar jag inte gå, och det ökar bara skaderisken om man är trött..

Berättar om Liseberg lite senare! Vi
hörs

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!